NFT marktplaats BLUR nu populairder als Opensea

Blur is een NFT-marktplaats die in oktober 2022 wordt gelanceerd. Het heeft OpenSea overtroffen om qua transactievolume de grootste NFT-marktplaats te worden. de sleutel tot succes? Lagere rentetarieven en meer tools voor professionele handelaren.

Handelsvolume BLUR

Momenteel verwerkt Blur 55% van het wereldwijde NFT-transactievolume, gevolgd door OpenSea (31%). Dit betekent dat Blur en OpenSea samen de NFT-marktplaatsmarkt domineren. Op beide marktplaatsen kunt u uw crypto-portemonnee aansluiten en direct kopieën van alle bekende NFT-collecties kopen en verkopen.

Verkoop opensea

Ondanks de daling van het transactievolume, blijft OpenSea leidend voor de meerderheid van de NFT-verkopen (50%) en gebruikers van Onafhankelijkheidsdag (65%). Hieruit blijkt dat OpenSea nog steeds een startpunt is voor nieuwe NFT-kopers. De manier waarop je door collecties kunt bladeren in OpenSea is veel gebruiksvriendelijker en toegankelijker. Blur daarentegen is meer voor professionals: degenen die genoeg weten over verzamelobjecten om gewoon te willen ruilen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top