GALA Games

GALA verzamelde 120% op een reeks spannende aankondigingen van Gala Games.

Van overnames van mobiele gamestudio’s tot filmpartnerschappen met The Rock en Mark Wahlberg, Gala staat klaar om in 2023 een heel nieuw Web3 gaming- en entertainmentlandschap in te luiden.

GALA-aandelen stijgen met 120% terwijl Gala Games golf van opwindende aankondigingen NIEUWS berijdt.

Wat er gebeurde tijdens de Gala Games in 2023?

Gala Games, een P2E blockchain-game-ecosysteem, brak een reeks spannende lekken uit, waardoor GALA de afgelopen 7 dagen met 120% steeg.

Het begon allemaal op 5 januari, toen Gala Games-woordvoerder Benefactor in een reeks Discord-berichten aankondigde dat het bedrijf een mobiele gamestudio met meer dan 20 miljoen gebruikers had verworven. In combinatie met het feit dat GALA het brandstoftoken wordt voor Gyri (Gala’s eigen keten), werd het nieuws zeer positief ontvangen door buitenlandse investeerders en de gemeenschap.

Hoewel de naam van de nieuw verworven studio niet is onthuld, heeft Gala wel wat gegevens over het bedrijf gedeeld. Zo heeft deze studio meer dan 20 miljoen gebruikers en een totale omzet van meer dan 100 miljoen dollar. Ze hebben al verschillende games gelanceerd in de App Store en 15 daarvan zijn klaar om over te stappen naar de Gyri-blockchain.

Maar dat is niet alles. Vandaag heeft het team weer een grote aankondiging gedaan over Gala Film, een gedecentraliseerd filmplatform van Gala. Volgens Benefactor ontwikkelt het bedrijf twee films met Dwayne Johnson (ook bekend als Dwayne Johnson) en Mark Wahlberg, twee van de grootste sterren in de actiewereld!

Scroll to top