Otherside het virtuele land van BAYC

Otherside zal draaien om de digitale gemeenschap en eigendomsmogelijkheden die worden geboden door blockchain-technologie, waaronder digitale pakketten en zijn eigen munt, ApeCoin, die Otherside heeft gebruikt voor zijn economie en ecosysteem.

Wat is de Otherside NFT in metaverse?

The Otherside metaverse is een virtuele wereld die is ontwikkeld als een online multiplayer-game die nauw verwant is aan het Bored Ape Yacht Club-ecosysteem. Het is gemaakt door Yuga Labs en biedt een meeslepende game-ervaring in het MMORPG-model. De oprichters van Bored Ape Yacht Club en Mutant Ape Yacht Club betraden de Otherside metaverse met $ 4,5 miljoen aan startkapitaal. Het succes van de Bored Ape Yacht Club en Mutant Ape Yacht Club, alsook de exclusieve perks in deze NFT-collecties, gaven Otherside de nodige boost.

Otherside trailer van Yuga Labs

Een gemeenschappelijk hoogtepunt dat wordt uitgelegd in de discussie over de Otherside-metaverse, vermeldt duidelijk de gelijkenis met andere metaverse-platforms. De Otherside metaverse is qua ontwerp vergelijkbaar met Decentraland of Sandbox. Het biedt een meeslepende ervaring van een virtuele wereld waarin gebruikers verschillende ervaringen kunnen opbouwen en met andere gebruikers kunnen communiceren. Metaverse biedt de mogelijkheid om te investeren en beloningen te verdienen via het native Otherdeeds-token. Otherdeeds-tokens vertegenwoordigen virtueel land in de Metaverse dat gebruikers kunnen kopen en verkopen. De metaverse van Otherside vertrouwt op zijn eigen valuta, APE, om land en andere activa op het metaplatform te kopen.

Wat is de Boring Apes Yacht Club?

NFT-avatar opgeblazen in 2021. Ze hebben miljoenen ingezameld voor individuele afbeeldingen die kunnen worden verzameld en gebruikt op sociale media, en miljarden voor de collectieve…

Otherside wordt ontwikkeld in samenwerking met Metaverse-technologiebedrijf Improbable en Animoca Brands, een ontwikkelingsbedrijf dat gespecialiseerd is in Web3-technologie voor entertainment en videogames, en eigenaar is van een ander Metaverse-platform, The Sandbox.

Meer dan 10.000 spelers zullen in Otherside gelijktijdig met elkaar kunnen communiceren via M² (MSquared), een netwerk dat door Improbable speciaal is ontwikkeld voor grootschalige virtuele wereldprojecten.

Volgens de Otherside-website zal de technologie ook natuurlijke voicechat mogelijk maken, waardoor duizenden spelers tegelijkertijd kunnen chatten. Gamestreaming is ook ingebouwd in het M²-platform, wat betekent dat gebruikers geen high-end computer nodig hebben om via webbrowsers en mobiele apparaten in ondersteunde regio’s lid te worden van Otherside.

Scroll to top