illuvium cryptospel

Illuvium is een op blockchain gebaseerd cryptospel dat elementen van verzamelbare wezens, rollenspel en verkenning van de open wereld combineert. Het doel is om een ​​meeslepende gedecentraliseerde game-ervaring te creëren waarin spelers fantasiewezens kunnen verzamelen, bevechten en evolueren in een visueel verbluffende virtuele wereld.

Hoe werkt Illvium?

In Illuvium verzamelen en besturen spelers wezens genaamd Illuvials. Deze wezens worden weergegeven als niet-fungibele tokens (NFT’s) op de Ethereum-blockchain. Elke Mirage heeft unieke attributen, vaardigheden en eigenschappen die hun sterke en zwakke punten in gevechten bepalen.

Open wereld: de game speelt zich af in een visueel opvallende open wereld vol met diverse landschappen, biomen en uitdagingen. Spelers kunnen de wereld verkennen, geheimen ontdekken en verschillende wezens ontmoeten.

Gevechten en strategie in Illuvials

Je kan turn-based gevechten aangaan tegen AI-gestuurde tegenstanders en andere speler Illuvials. Gevechten vereisen strategisch denken, aangezien spelers de capaciteiten, gevechtstypes en tactische beslissingen van hun Illuvials moeten overwegen om te slagen.

Spelers kunnen hun Illuvials upgraden en evolueren door deel te nemen aan gevechten en missies te voltooien. Geëvolueerde fantomen kunnen leiden tot verbeterde vaardigheden, nieuwe vormen en hogere vermogensniveaus.

Scroll to top