De beste real estate in de Metaverse

Metaverse onroerend goed is een 3D-ruimte die deelnemers aan de virtuele wereld kunnen bezitten. Heb je je ooit afgevraagd hoe groot de vastgoedmarkt in virtuele universums is? De wereldwijde vastgoedmarkt zal naar verwachting groeien met een 10,5% om tegen 2022 een waarde van 3.750 miljard dollar te bereiken.

Als onroerend goed in de echte wereld onbereikbaar lijkt, wacht dan gewoon om te horen hoe duur land in de virtuele wereld is. Mensen en bedrijven geven miljoenen uit om virtueel onroerend goed te verwerven en behoren tot de early adopters van de Metaverse.

Wat is een LAND bij Sandbox?

Ontdek wat een LAND is in The Sandbox Metaverse.
Een LAND is een digitaal stuk onroerend goed in de metaverse van The Sandbox. Spelontwerpers gebruiken het LAND om digitale ervaringen te bouwen, zoals spellen of diorama’s, en bevolken het ook met ASSETs.
Elk LAND is een uniek, niet-fungibel ERC-721 token op de Ethereum blockchain. Er zullen in totaal 166.464 LANDs beschikbaar zijn.
Meerdere LANDs kunnen worden gecombineerd tot ESTATEs. Een speciaal type ESTATE dat eigendom is van meer dan één persoon heet een DISTRICT.

Wat is virtueel land nu eigenlijk en hoe werkt het?

Als u nieuw bent bij vastgoedmetavers, vindt u hier een snelstartgids.

Elke batch is een Non-Fungible Token (NFT), een unieke reeks codes die is opgeslagen in uw gecodeerde portemonnee en wordt bijgehouden via blockchain-technologie. Dit digitale grootboek is de eigendomsketen die het eigendom bewijst.

De hoeveelheid land op elk platform in de virtuele wereld is theoretisch beperkt en elk landfiche heeft coördinaten, net als echte percelen. Combineer twee of meer aangrenzende percelen om een ​​landgoed te vormen.

Eigenaren kunnen hun land ontwikkelen tot VR-werelden, gebruikerservaringen overlappen, interacties bouwen, objecten op elkaar plaatsen en meer.

Virtueel onroerend goed kan worden gekocht (geheel of gedeeltelijk in eigendom), verkocht of verhuurd.

Waar koop ik virtueel land?

Land wordt gekocht op de primaire markt van elke metaverse of secundaire markten zoals OpenSea of ​​Magiceden. Populaire virtual worlds zijn op dit moment: Otherside van Bored ape yacht club, Decentraleland, Axi infinity en Sandbox.

Kopers kunnen land kopen met hypotheken in het virtuele universum of betalen met cryptocurrencies via op ethereum gebaseerde portemonnees die compatibel zijn met het virtuele universum. Sommige virtuele werelden verhandelen alleen tokens die specifiek zijn voor hun platform. Als u gebruik maakt van cryptocurrency, moet u betalen met een geaccepteerde cryptocurrency.

Metaverse grond verkoopvolume

In februari 2022 bedroeg de mediane grondprijs $ 16.500, en daalde tot $ 3.000 in juni 2022, een daling van bijna 80%.
Jaarlijkse Metaverse-verkopen (bijgewerkt medio 2022)
Het transactievolume piekte op $ 225 miljoen in november 2021 en bereikte $ 8 miljoen in juni 2022, een daling van 95%.
De totale verkoop daalde met 88% van 16.000 in november naar 2.000 in juni.

Scroll to top