Decentraland

Decentraland (MANA) definieert zichzelf als een virtual reality-platform dat aangedreven wordt door de Ethereum-blockchain, waarmee gebruikers content en applicaties kunnen creëren, gebruiken en er geld mee kunnen verdienen.

In deze virtuele wereld kopen gebruikers percelen land, waar ze vervolgens naartoe kunnen gaan, erop kunnen bouwen en kunnen monetiseren.

Koop en verkoop LAND, schatten, Avatar wearables en namen op de Decentraland Marktplaats: de allerbeste digitale goederen en parafernalia op voorraad, ondersteund door de ethereum blockchain.

Wat is de Decentraland DAO?

DAO staat voor “Decentralized Autonomous Organization”. De Decentraland DAO is eigenaar van de belangrijkste smart contracts en assets die Decentraland vormen – het LAND Contract, het Estates Contract, Wearables, Content Servers en de Marketplace. Het bezit ook een aanzienlijke hoeveelheid MANA waardoor het echt autonoom kan zijn en ook verschillende operaties en initiatieven in heel Decentraland kan subsidiëren.

Wat is Decentraland (MANA)?

Als je nog steeds twijfelt of virtuele werelden echt zijn, moet je Decentraland (een virtuele wereld in een open wereld) eens bekijken. Je kunt doen wat je wilt met het land dat je koopt op Decentraland, waardoor de fantasie van gamers en handelaars overal de vrije loop gaat. Dit is een unieke onderneming in een ongeteste markt.

Decentraland is een op Ethereum gebaseerd metaverse spel dat een wereldwijd netwerk van gebruikers aanmoedigt om een ​​gedeelde virtuele wereld te beheren. Twee blockchain-experts, Ari Meilich en Esteban Ordano, creëerden de slimme contracten van Decentraland. Het project is in 2020 opgericht door twee makers en wordt bestuurd door een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO).

In deze virtuele omgeving kunnen gebruikers van Decentraland games verkennen, deelnemen en spelen terwijl ze digitaal onroerend goed kopen en verkopen. Dankzij de ontwikkeling van het platform kunnen gebruikers nu gebruikmaken van interactieve toepassingen, wereldwijde betalingen en peer-to-peer-communicatie.

Bovendien is Decentraland een volledig meeslepende virtuele wereld, vergelijkbaar met Skyrim en Fallout. Maar in plaats van op een tweedimensionaal scherm te spelen, word je ondergedompeld in een driedimensionale omgeving. Virtuele werelden promoten het concept van creatief digitaal eigendom, inclusief online locaties zoals musea, waar gebruikers niet-fungibele digitale kunstwerken, ook wel NFT’s genoemd, kunnen tentoonstellen.

Decentraland lijkt de volgende logische stap om volwaardige op AI gebaseerde games in de echte wereld te maken. Dit bericht legt uit hoe Decentraland werkt, hoe je virtueel land kunt kopen in de Metaverse en waarom MANA zo optimistisch is.

Scroll to top