Over ons

Cryptogames zijn videospellen waar je cryptomunten kunt gebruiken en verdienen. Bij de meeste cryptogames doe je dit met je eigen wallet die buiten het spel staat, zodat je direct vanuit je wallet kunt beleggen en deze ook buiten het spel kunt gebruiken.

Wat voor soort cryptogames kun je spelen?

Cryptogames bestaan er in alle soorten en maten. Van verschillende thema’s tot het op een andere manier linken van je wallet aan het spel. In de meeste gevallen speel je de spellen door middel van je internetbrowser. Om een beetje een beeld te kunnen geven van wat voor spellen je kunt verwachten vind je hier een drietal van de bekendste spellen voor je op een rijtje gezet.

Wie al geregeld een videogame speelt zal cryptogames waarschijnlijk niet je van het vinden. De spellen kunnen soms wat tegenvallen qua kwaliteit, met name aangezien veel spellen nog in de ontwikkelfase zitten. Voor wie meer naar het beleggingsdeel kijkt zal aangenaam verrast kunnen worden. Je kunt je wallet koppelen aan het spel zonder dat deze onderdeel van het spel hoeft te worden. Je ziet hierdoor meteen de NFT terug in je wallet, waardoor deze direct ook te gebruiken zijn op andere plekken. Wel heb je vaak al een groot aantal cryptomunten nodig om de spellen echt te kunnen spelen.

Scroll to top