MyNeighborAlice

ALICE is de eigen utility token van My Neighbor Alice en wordt gebruikt in de volgende functies: In-game valuta: Koop activa en speciale vaardigheidssets in het spel en op de marktplaats van Alice. Bestuur: Neem deel aan het bestuursproces via een Decentralized Autonomous Organization (DAO), met voorstellen en stemstructuren (bijv. platformoperaties en -ontwikkeling).

My Neighbor Alice game

My Neighbor Alice is een multiplayer bouwspel, waarin iedereen virtuele eilanden kan kopen en bezitten, spannende items kan verzamelen en bouwen en nieuwe vrienden kan ontmoeten.

Ge├»nspireerd door succesvolle spellen zoals Animal Crossing, combineert het spel het beste van twee werelden – een leuk verhaal voor gewone spelers die willen genieten van de spelervaring en een ecosysteem voor spelers die NFT:s willen verzamelen en verhandelen, zelfs als ze geen idee hebben wat een NFT is.

My Neighbor Alice – Een van de beste Blockchain-spellen 2023

My Neighbor Alice is een van de meest populaire op blockchain gebaseerde multiplayer-bouwspellen waarmee iedereen land kan kopen, een virtueel eiland kan bezitten en items kan verzamelen en bouwen terwijl hij nieuwe mensen ontmoet.

De game heeft een marktplaats waar gebruikers op NFT gebaseerd land, dieren, items en andere in-game activa kunnen kopen.

Het land is het fundament van mijn buurvrouw Alice. In totaal zijn er ongeveer 100.000 landeenheden in het spel – verspreid over zes eilanden: Snowflake Island, Medieval Plains, Lummestad (stad), Nature Rest, Sand Coast en Underwater Islands.

Met ALICE-tokens kunnen tokenhouders spelen en speculeren in de game-economie. Met het token kunnen spelers game-items kopen, beloningen verdienen, deelnemen aan het bord en deelnemen aan het beloningssysteem voor het verdienen van games.

Wat ongebruikelijk is aan het ALICE-token, is dat het wordt ondersteund door twee van de meest populaire cryptocurrency-uitwisselingen: Binance en eToro. De laatste is populair onder beginnende handelaren vanwege de lage kosten en het brede scala aan stortingsopties.

Scroll to top