The Sandbox

The Sandbox, gelanceerd in 2011 door Pixowl, is een op blockchain gebaseerde virtuele wereld die gebruikers in staat stelt om digitale activa te creëren, bouwen, kopen en verkopen in de vorm van een spel. Door het combineren van de krachten van gedecentraliseerde autonome organisaties (DAO) en niet-fungibele tokens (NFT’s), creëert de Sandbox een gedecentraliseerd platform voor een bloeiende gaming gemeenschap.

Wat is The Sandbox & hoe speel je het?

Sandbox is een virtuele wereld en een platform voor het maken van games dat gebruikmaakt van blockchain-technologie en non-fungible tokens (NFT’s) om gebruikers in staat te stellen hun eigen games en ervaringen te creëren, te delen en er geld mee te verdienen. Het biedt gebruikers de ruimte om te bouwen en te spelen in hun unieke virtuele omgevingen, waardoor een metaverse van onderling verbonden ervaringen ontstaat.

Virtual World Creation

: Gebruikers kunnen de gebruiksvriendelijke voxel-gebaseerde editor van The Sandbox gebruiken om hun eigen virtuele werelden, landschappen, terreinen, structuren en interactieve elementen te ontwerpen en te bouwen. Gebruik deze editor om 3D-omgevingen en middelen te maken zonder ingewikkelde codeervaardigheden.

Naast het maken van landschappen, kunnen gebruikers de op voxel gebaseerde tools van het platform gebruiken om verschillende middelen te ontwerpen en aan te passen, zoals personages, objecten, items en animaties. Deze bronnen kunnen vervolgens worden gebruikt in hun virtuele wereld of worden gedeeld met anderen.

NFT’s en eigendom: door gebruikers gemaakte activa worden op de blockchain weergegeven als NFT’s. Elk activum is uniek en kan worden gekocht, verkocht of verhandeld op de sandbox-marktplaats. Hierdoor kunnen makers het eigendom van hun creaties behouden en mogelijk beloningen verdienen wanneer hun middelen worden gebruikt in de ervaringen van andere gebruikers.

Volgens de officiële whitepaper is de belangrijkste missie van het Sandbox-platform om blockchain-technologie succesvol te introduceren in mainstream gaming.

The Sandbox blockchain game is een multiplayer NFT game waar gebruikers hun eigen werelden kunnen creëren met unieke in-game objecten. The Sandbox is een analoog van Minecraft, het bekendste spel in zijn genre.

Over de ontwikkelaars

The Sandbox game is gemaakt door de ontwikkelaars van Pixowl Inc, opgericht in 2011 als een startup. Sinds 2013 werkt de fabrikant met The Sandbox 1 en het 2D Sandbox Evolution-spel voor mobiele apparaten. Het bedrijf kan bogen op vele eminente partners, waaronder:

Dankzij deze steun is het team van plan om in de komende tien jaar 100 miljoen gebruikers te bereiken. De oprichters van Sandbox zijn Arthur Madrid (CEO) en Sebastian Borge (COO). Het personeel bestaat uit specialisten uit Frankrijk, Engeland, de VS, Argentinië, Japan, India, enz. Het bedrijf is trots op zo’n multinationaliteit en gelooft dat diverse culturen een positieve invloed hebben op de ontwikkeling van games.

Wat is het Sandbox Crypto Spel?

The Sandbox crypto game is een multiplayer virtuele wereld waar spelers hun game-ervaringen kunnen creëren, bezitten en te gelde maken op de Ethereum blockchain om real-world geld te verdienen. Dit GameFi spel stelt ontwikkelaars, content creators en artiesten in staat om NFTs te bezitten, een enorme metaverse te verkennen, en te spelen in verschillende spellen en ervaringen.

Een groot onderdeel van The Sandbox crypto game is de Game Maker. Het is een set van tools voor spelers om assets te creëren op het platform en games waar andere gebruikers mee kunnen communiceren. Spelers kunnen hun eigen universum maken door het vinden en gebruiken van middelen zoals:

Water, Bodem, Bliksem, Lava, Zand en Glas
Net als Minecraft heeft The Sandbox een open einde en eindeloze mogelijkheden.

Het originele Sandbox spel werd gelanceerd in mei 2012. In 2018. Het werd ge-rebrand om een play to earn crypto game te zijn dat gebruik maakte van blockchain componenten.

Hieronder zullen we het spel in meer detail uitleggen, laten zien hoe je The Sandbox crypto game kunt spelen, en tips over hoe je real life geld kunt verdienen in het spel.

Componenten van het Sandbox Spel

Er zijn een paar belangrijke componenten die alle spelers moeten kennen in The Sandbox.

Activa
Assets zijn standaard tokens gemaakt door spelers die user generated content in elkaar zetten. Assets dienen als scheppingselementen in de Sandbox Game Maker en ze kunnen verhandeld worden op de Sandbox Marktplaats.

Assets zijn NFTs die ondeelbaar, uniek, en niet inwisselbaar zijn.

LAND
Land is een virtueel eigendom in de metaverse van het spel dat spelers kunnen kopen om interactieve ervaringen te bouwen. Elk blok land is ook een token op de Ethereum blockchain.

LAND is macht in de Sandbox. Wanneer u LAND bezit, kunt u er een aantal coole dingen mee doen:

Zet SAND in om meer tokenmunten te verdienen om uit te geven in het spel. Verkoop uw bezittingen en verdien geld van anderen in ruil voor toegang.

Waar gaat de Sandbox over?

The Sandbox is een multiplayer game waarin spelers hun eigen werelden kunnen creëren met unieke objecten. Je kunt een labyrint bouwen, allerlei puzzels bedenken, reliëfkaarten tekenen, of andere gebruikers een uitnodiging sturen voor de gecreëerde wereld. Het project wordt zo ontwikkeld dat elke speler zijn ideeën kan realiseren en zijn eigen spel kan maken. Programmeervaardigheden zijn niet vereist.

Wat is In-Game Land?

Grondstukken in de Sandbox zijn digitale onroerend goed eigendommen van een specifieke speler. Gebruikers gebruiken landpercelen om spellen, diorama’s, kaarten, enz. te maken. Elk landperceel is een uniek niet-fungible token van de Ethereum blockchain (ERC-721). Hun aantal is beperkt tot een totaal van 166.464 land plots.

Je kunt meerdere landpercelen combineren tot onroerend goed. Er is een speciaal type van in-game onroerend goed, dat aan meerdere eigenaren tegelijk toebehoort, en een District wordt genoemd. U kunt eigenaar worden van LAND op de officiële website van The Sandbox met behulp van een digitale kaart. Eigenaren kunnen hun landpercelen verhuren aan andere spelers, samenwerken met gebruikers en hen toegang geven tot hun gebied.

Nieuws rondom SAND

In het Sandbox-spel is er een herenhuis genaamd het Paris Hilton Malibu Mansion.
Gisteren kondigden Paris Hilton en The Sandbox metaverse company een bijzondere samenwerking aan. Samen bouwen ze een Malibu Mansion in de virtuele wereld.

Sandbox en Paris Hilton

In een video waarin The Sandbox en Paris Hilton hun samenwerking aankondigen, kunnen we zien hoe de buitenkant van het huis eruit ziet. Er zijn meerdere mensen aan het feesten met de digitale versie van Paris Hilton naast een zwembad, muziek aan het spelen.

Paris Hilton gaat veel tijd doorbrengen in de virtuele versie van de echte wereld, aangezien ze een nieuw huis bouwt in de Sandbox. Noch het uiterlijk van het huis, noch de Sandbox zelf zijn vrijgegeven, maar dat wordt een enorm project.

Paris Hilton ging op digitaal avontuur. Buiten The Sandbox heeft ze veel tijd besteed aan het werken aan Decentraland (MANA), haar eigen Paris World, gesponsord door Roblox.

Sandbox heeft meer dan 40 miljoen gebruikers en Malibu Mansion zou velen van hen kunnen verleiden als een crypto- en metaverse-fan. Hilton heeft al een grote schare fans opgebouwd en dit aantal zou nog meer kunnen stijgen.

Scroll to top