De top 3 van duurste gronden te koop in verschillende metaverses.

Als je een goede locatie hebt of unieke kenmerken van je digitale land dan kun je er veel geld mee verdienen. Wij hebben de grootste virtueel land transacties in de metaverse voor je samengesteld.

Grootste virtuele land aankopen

Sandbox $ 4,3 miljoen (2021)

Op 30 november 2021 kocht investeringsmaatschappij Republic Realm een ​​stuk land dat behoort tot het virtuele universum The Sandbox van videogamebedrijf Atari SA voor $ 4,3 miljoen. Dit is niet de eerste virtuele landaankoop door Republic Realm, dat zo’n 2.500 digitale landpercelen in 19 virtuele werelden bezit om zijn virtuele vastgoedinvesteringen te diversifiëren. Een deel daarvan wordt ontwikkeld tot virtueel vastgoed, dat verder wordt verhuurd. Republic Realm en Atari SA zijn van plan om samen te werken op het terrein van The Sandbox.

decentraland $2,5 miljoen (2021)
Op 23 november 2021 kocht Metaverse Group (een dochteronderneming van cryptocurrency-investeringsmaatschappij Tokens.com) land op de Decentraland metaverse voor $ 2,4 miljoen. Het aangekochte land is 6.090 virtuele vierkante voet en is gelegen in het Fashion Street-gebied van Decentraland. Metaverse Group wil dit land gebruiken om modeshows te houden en kostuums voor virtuele personages te verkopen.

Axie infity $ 2,4 miljoen
November 2021 is een succes voor de Metaverse Group. Het bedrijf kocht op 25 november nog een stuk virtueel land, maar dit keer in het virtuele blockchain-gamingplatform Axie Infinity. Het bedrijf kocht Genesis Plot op Axie Infinity voor $ 2,3 miljoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top