Enjin Coin

Enjin Coin (ENJ) is een op Ethereum gebaseerde cryptocurrency die wordt gebruikt om de waarde van next-gen fungibles en NFT’s te ondersteunen. Ze bouwen een product-ecosysteem dat de mensheid zal helpen geavanceerde virtuele economieën te creëren door middel van de kracht van blockchain-technologie.

Enjin Coin is een project van Enjin, een bedrijf dat een ecosysteem van onderling verbonden, op blockchain gebaseerde gamingproducten biedt. Enjin biedt game-ontwikkelaars de mogelijkheid om in-game items op de Ethereum-blockchain te tokeniseren. Ze gebruiken Enjin Coin, een ERC-20–token, als onderpand voor de digitale activa die uitgegeven worden via het platform. Dit betekent dat de items die worden gekocht, verkocht en verhandeld echte waarde hebben.

Het belangrijkste product van Enjin is het Enjin Network, een sociaal gamingplatform waarmee gebruikers websites en clans kunnen creëren, kunnen chatten en virtuele itemwinkels kunnen hosten.

Utility token voor NFT’s

Miljarden blockchain activa worden ondersteund door Enjin Coin. Dit is waarom:

Doos Icoon
Eigenaren kunnen hun NFT’s op elk moment terugsmelten in ENJ, waardoor het vertrouwen in de activa en projecten die ze aanbieden toeneemt.

Wijzer Icoon
Wanneer bestaande NFT’s worden omgesmolten, neemt de schaarste toe, waardoor het aanbod daalt en de waarde toeneemt.

Plaats Icoon
In tegenstelling tot andere digitale bezittingen, worden NFT’s gedekt door ENJ gecreëerd met iets van waarde en kunnen op elk moment worden vernietigd. De gepercipieerde waarde van NFTs is direct gecorreleerd met hun ENJ backing, waardoor ENJ een effectieve gouden standaard is.

Scroll to top