Alles over play to earn games

Met PTE-spellen kunnen gebruikers meer elementen van het spel besturen dan traditionele spellen. Deze elementen omvatten virtuele landen, personages, skins en wapens, evenals volledige spelblokken. Door deze elementen te koppelen aan digitale economieën die worden aangedreven door blockchain, bieden NFT-games spelers meer flexibiliteit dan reguliere games.

Wat is play-to-earn-game?

Een money-to-play-game is een videogame waarin spelers beloningen verdienen in de vorm van digitale activa of cryptocurrencies door actieve deelname aan de game. Spelers kunnen niet alleen hun tijd en energie investeren, maar ze kunnen ook daadwerkelijk geld verdienen door gewoon te spelen.

Bij het spelen van spellen om geld te verdienen, worden spelers beloond voor hun inspanningen, prestaties en deelname aan het spel. Deze beloningen kunnen variëren van in-game valuta, zeldzame items en zelfs cryptocurrencies zoals Ethereum of andere tokens. De komst van blockchain-technologie en de integratie van NFT’s met games heeft het concept van het spelen van games om geld te verdienen mogelijk gemaakt. NFT stelt spelers in staat unieke digitale activa te bezitten en te verhandelen, waardoor een economisch ecosysteem ontstaat waar spelers in-game prestaties kunnen omzetten in tastbare waarde.

Wat zijn de beste play to earn games van 2023?

Bij het spelen van blockchain-spellen voor geld zijn spelers vaak betrokken bij activiteiten zoals het voltooien van uitdagingen, het verslaan van tegenstanders, het verzamelen van items, het deelnemen aan toernooien of het maken en verhandelen van in-game content. Hoe meer spelers deelnemen aan het spel, hoe succesvoller ze zijn in het spel en hoe groter de potentiële beloningen die ze kunnen verdienen.

Het concept van geld verdienen tijdens het spelen heeft een revolutie teweeggebracht in de spelwereld, omdat het spelers niet alleen in staat stelt om plezier te hebben, maar ook om te profiteren van economische kansen.

The Sandbox

De Sandbox is een onderling verbonden wereld met een unieke game-ervaring. Voor land van verschillende grootte kan elke landeigenaar de visuele spelbouwer gebruiken om zijn eigen creaties te bouwen. Sandbox bevindt zich nog in de alfatestfase, maar als je geïnteresseerd bent in het spelen van games voor geld, moet dit zeker je aandacht trekken. Bekijk onze volledige The Sandbox-recensie om te leren hoe u aan de slag kunt.

Alien Worlds

Alien Worlds is een spel om geld te verdienen, gebouwd op de WAX ​​Blockchain. Het universum bestaat uit zes werelden, elk met 500 tegels. Elk perceel is eigendom van de speler en wordt vertegenwoordigd door een NFT. Spelers kunnen Trilium in-game verdienen, overzetten naar Binance Smart Chain en meer Trilium verdienen via het staking-systeem. Alien Worlds bieden click-to-earn mining, evenals een DAO-systeem dat door spelers wordt beheerd, waarbij elke planeet kan kiezen hoe zijn dagelijkse toewijzing van TLM-tokens wordt verdeeld.

Gods Unchained

Gods Unchained is een ruilkaartverzamelspel gebaseerd op het Ethereum-netwerk. Het is gratis, gemakkelijk op te halen en biedt vanaf het begin de kans om geld te verdienen terwijl je speelt.

Splinterlands

Splinterlands is een ruilkaartspel dat in de browser kan worden gespeeld. Het draaide oorspronkelijk op de Steem-blockchain als Steemmonsters, maar schakelde uiteindelijk over naar de Hive-blockchain. Dankzij de cross-chain functionaliteit kunnen kaarten en tokens ook verhandeld worden op de Ethereum blockchain.

Phantom Galaxies

Phantom Galaxies is een ruimte-RPG met een doorlopende verhaallijn en first-person gevechten in ruimteschepen en mechs. Het bevindt zich momenteel in een gesloten bèta met een openbare bèta die later dit jaar wordt verwacht. Phantom Galaxies bevat de stemacteurs en hoogwaardige graphics die je van een topgame mag verwachten.

Axie Infinity

Door drie strategieën te verzamelen, kunnen spelers spelactiva ontgrendelen door nieuwe personages te fokken of ze te kopen op externe marktplaatsen. De derde optie is om het eigendom van de activa te claimen door nieuwe personages te ontwikkelen. Dit systeem garandeert spelers het recht op alle ontwikkelde game-assets. Het spel wordt play-to-earn genoemd omdat spelers al het geld dat ze verdienen kunnen verdienen door hun middelen te verkopen of te verdelen.

Hoe verdien ik geld met play to earn spellen?

Het Play-to-Earn-model komt gamers ten goede omdat ze speelkaarten kunnen verdienen voor het voltooien van uitdagingen. Het spel World of Warcraft heeft bijvoorbeeld een populatie van miljoenen spelers. Freemium-spellen zijn gemaakt volgens een “gratis te spelen” -model; spelers moeten tijd en moeite besteden, evenals geld, om sneller vooruitgang te boeken in het spel. Sommige van deze spellen omvatten RuneScape en Star Wars: The Old Republic.

In deze spellen zorgden de ontwikkelaars ervoor dat de echte economische waarde niet op de handen van de spelers zou worden gelegd. In plaats daarvan hebben deze ontwikkelaars rechten op alle economische waarden die in het spel worden gegenereerd. Ook kun je bijvoorbeeld poker games spelen dmv play to earn.

Kan ik play to earn games spelen op mobiel?

Downloads van telefoonapps geven de populariteit van bepaalde games aan. In het geval van gratis te spelen Axie Infinity duiden downloads op een hoge populariteit; 43% van al het smartphonegebruik in de Filippijnen is gerelateerd aan het spel. Een verdere indicatie van het succes van de game is het feit dat 78% van de mensen over de hele wereld een smartphone-app heeft geïnstalleerd.

Dit wijst op een sterke trend van populariteit van mobiele games die in alle landen en culturen aanhoudt. Omdat game-ontwikkelaars in de GameFi-industrie cross-compatibele games begrijpen en er hun voordeel mee doen, vindt u aanwijzingen over hoe u dit kunt doen in onze gids. Daarnaast zijn goede antwoorden te vinden in onze gids over de beste cryptogames voor Android- en iOS-apparaten

Scroll to top