Play-to-Earn Metaverse Poker games

Polker is een blockchain gebaseerde Play-to-Earn Poker game gebouwd op Unreal Engine 5 waarmee spelers van over de hele wereld NFT’s kunnen verdienen terwijl ze poker spelen!

Uiteindelijk is het onze missie om het meest indrukwekkende, meeslepende en explosieve pokerplatform te creëren dat er bestaat – en tegelijkertijd zowel crypto als NFT’s te integreren!

Speel cryptogames voor geld>

Verken verschillende werelden & NFT’s

Met unieke omgevingen, tafels en personages is de pokerervaring nog nooit zo aanpasbaar geweest. Speel op echte locaties over de hele wereld, of op fantastische locaties uit het verleden, de toekomst en van oude mythen.

Gedurende het spel hebben spelers de keuze om te spelen aan tafels en kaarten van hun keuze. Deze kaarten geven een locatie in de wereld aan, of binnen de Poker metaverse. Van de steden van Zuid-Afrika tot de diepten van de hel, de verscheidenheid aan achtergronden is duizelingwekkend. Elke achtergrond heeft ook een bijbehorend Table en NFT karakter, die beide verdiend kunnen worden via het Polker play to earn systeem.

Kortom, het play to earn systeem vereist dat spelers toernooien winnen om sleutels of scraps te verdienen (die kunnen worden gecombineerd tot sleutels) om een kist vrij te spelen waarmee je een willekeurige NFT, accessoires voor je NFT’s en nog veel meer kunt verdienen.

NFT pokerspel online | spel om te verdienen

  • PKR Token Burn Mechanisme
  • PKR is de token die Polker aandrijft, met PKR-X als de in-game valuta, de
  • PKR-Pass en Play Chips. Polker heeft ook een nieuw voordeel toegevoegd voor alle PKR-houders. 20% van alle inkomsten zal worden gebruikt om PKR-tokens terug te kopen van de markt. 50% van de tokens zal worden verbrand, waardoor PKR een deflatoire token wordt. De andere 50% zal naar de gemeenschap gaan via de staking pool, en ook ‘mini-games’!

De eerste NFT poker game

https://www.youtube.com/watch?v=aq_2x8nR9B8
Scroll to top