Shiba Inu Games

Naast de Shiba Inu metaverse, is het Shiba Inu team van plan om twee Shiba Inu Games te lanceren in 2022. Ontwikkeld door Playside Studios, zullen deze games worden verdeeld tussen een mobiele game en een blockchain-versie. De op SHIB gebaseerde spellen zullen zich aansluiten bij de andere NFT-kaartspellen, zoals het is ingesteld om te lanceren met collecties van SHIB-thema kaarten voor spelers. De Shiboshi NFT’s zullen ook een bepaalde rol hebben in de spellen.

Wat is het Shiba Inu Spel?

The Shiba Inu Game is eigenlijk twee spellen, opgesplitst in zowel een klassiek mobiel spel, als een NFT spel dat gebruik zal maken van de Shiboshi NFTs. Ontwikkeld door Playside Studios en William Volk, is het mobiele spel ontworpen om meer casual spelers aan te trekken. Het zal in-app aankopen bevatten.

Wat is Shiba gamen?

Een play-to-earn crypto start-up, Gaming Shiba, volgens zijn website, stelt gamers in staat om NFT’s te kopen en te verkopen, evenals hun beste spelprestaties om te zetten in NFT’s om op marktplaatsen te lanceren. Helaas heeft de website een zeer beperkte hoeveelheid informatie over hoe het games en NFT’s zal laten samensmelten.

Shiba EthernityGameplay

Shiba Eternity is een multiplayer verzamelbaar kaartspel, met duizenden op SHIB geïnspireerde kaarten. Zoals Shytoshi tweette, zullen deze een speciale kaart bevatten die gebaseerd is op SHIB-oprichter Ryoshi. De kaarten verwijzen allemaal naar het Shiba ecosysteem meer.

Shiba Discord moderator Queenie zei in de laatste AMA dat de kaarten “een eerbetoon zijn aan vroegere iconische spellen en het blijft bij ons meme erfgoed.”

Shytoshi onthulde ook een SHIB trading card set die in het spel zal zitten, gebaseerd op de Bonk Shiba Inu meme.

Nu het spel uitgetest is, is de volledige gameplay van het ruilkaartspel online vrijgegeven. Bekijk ondertussen onze analyse van de Shiba Eternity Bosses.

Scroll to top