Waar kan ik geld verdienen met cryptogames?

Wist je dat je je crypto portfolio kan laten groeien door spelletjes te spelen? Hier zijn de beste games waarmee je crypto en NFT’s kan verdienen. Zoals de naam al doet vermoeden, houden play-to-earn (of P2E) cryptogames in dat je een vorm van cryptocurrency verdient door games te spelen. Deze omvatten meestal het maken van in-game valuta door het uitvoeren van quests, het winnen van gevechten, en het voltooien van andere soorten uitdagingen. U kunt deze in-game valuta meestal inwisselen voor Bitcoin, Ethereum, of een ander token op een gedecentraliseerde beurs.

Speel Sandbox

Open gratis account en speel bij Sandbox. Je verdient coins door het spelen van dit spel

Om te kunnen spelen en geld gaat verdienen heb je een wallet nodig om geld naar te sturen. Deze koppel je aan de Sandbox als je account opent.

Kan ik crypto verdienen door spelletjes te spelen?

Ondanks de huidige crypto-bullrun is het nog steeds mogelijk om geld te verdienen met cryptogames. Als het idee om cryptogames te spelen om geld te verdienen je aanspreekt, zijn hier de beste cryptogames om te spelen. Je kan casinospellen spelen of cryptogames als Sandbox en Axi Infitniy. Deze laatste zijn de echte play to earn games.

Speel nu
Speel nu
Speel nu
Speel nu
Speel nu

Geld verdienen met spelletjes. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Toch is het mogelijk om daadwerkelijk geld te verdienen door cryptogames te spelen. Rijk worden met gamen was voorheen voorbehouden aan de top 1% van esports-spelers. Het afgelopen jaar is het echter in rap tempo voor veel meer mensen mogelijk geworden. Terwijl je speelt, verdien je ‘digitale activa’, wat betekent dat je financieel wordt beloond voor het spelen van cryptogames. De wereldwijde game-industrie is nu meer dan vier keer zo groot als de wereldwijde film- en muziekindustrie samen. De game-industrie genereert meer dan $ 269 miljard aan jaarlijkse inkomsten in vergelijking met de $ 40 miljard filmindustrie en de $ 15 miljard muziekindustrie

Beste cryptogames en blockchain-games van 2023

  • Silks (STT) – P2E paardenrace spel op de blockchain
  • Otherside – spel in VR met apecoins kun je betalen
  • MetaBlaze – Nieuw P2E project met uniek beloningssysteem
  • My Neighbor Alice (ALICE) – Eén van de beste blockchain games
  • Decentraland (MANA) – Innovatieve landschappen
  • The Sandbox (SAND) – Ecosysteem van games

Wat zijn play to earn games?

Play-to-earn cryptogames maken gebruik van blockchaintechnologie en geven spelers de kans om cryptobeloningen te genereren voor hun vaardigheid en inspanning. De cryptocurrency gaming-industrie is miljarden dollars waard dankzij de blockchain-technologie die echte, real-world handel van niet-fungibele tokens (NFT’s) mogelijk maakt.

Het spelen en verdienen van blockchain-spellen kan spelers meerdere voordelen opleveren. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van het spelen van spellen om geld te verdienen:

Verdien geld door te spelen: door geld te verdienen door games te spelen, kunnen spelers echte waarde verdienen in de vorm van digitale activa of cryptocurrencies. Door actief deel te nemen aan het spel en bepaalde doelen te behalen, kunnen spelers verschillende beloningen verdienen.
Economische kansen: het spelen van spellen om geld te verdienen creëert economische kansen voor spelers. Dit geldt vooral in landen waar de gemiddelde maandlonen erg laag zijn. Ze kunnen in-game prestaties omzetten in tastbare financiële beloningen

Kun je gratis crypto verdienen?

Een andere optie als je je afvraagt hoe je gratis crypto kunt verdienen, is het gebruik van crypto renterekeningen. De beste crypto renterekeningen doen precies wat de naam impliceert – ze bieden een manier voor u om rente te verdienen op uw cryptocurrency holdings.

Is crypto gaming een goede investering?

Zelfs voor crypto zijn gamingmunten een riskante investering. Hoewel een flink aantal van hen buitengewoon succes had in 2021, viel vrijwel de hele blockchain-gamingmarkt daarna af, en verschillende populaire projecten verloren 70% of meer van hun eerdere hoogtepunten.

Scroll to top