Kopen van crypto

Wil je graag altcoins/ cryptocurrency kopen die affiniteit hebben met de gaming industrie? Gaming gaat steeds meer samen met de blockshain technologie. Steeds meer games hebben de mogelijk om te spelletjes te spelen met je cryptocurrency. Maar waar kun je deze kopen?

Kopen bij Litebit >

Het platform is actief sinds 2013 en maakt deel uit van de structuur van 2525 Ventures B.V. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in de stad Zoetermeer, Nederland.

De makers van de site hebben bewust gekozen voor een volledig “witte” activiteit en basis in Nederland. De in Nederland en de EU geldende wetten zijn van toepassing op geschillen waarbij LiteBit betrokken is. Bij de uitvoering van haar activiteiten houdt de site zich strikt aan de eisen van de wet en eist dit ook van haar klanten.

Litebit is een Nederlandse broker die beide mogelijkheden biedt. Litebit heeft een groot aanbod van cryptocurrency en biedt voor de meeste van deze cryptocurrencies een gratis online wallet gekoppeld aan uw account. Naast de Litebit wallet kun je er ook voor kiezen om de cryptocurrency over te laten maken naar je eigen wallet. Dit maakt Litebit de ideale site voor beginnende en ervaren beleggers. In deze Litebit review bekijken we het gehele platform en bespreken we onze ervaring.

Kopen/ verkopen bij BTC Direct >>

De Nederlandse broker BTC Direct maakt beleggen in cryptocurrency voor iedereen mogelijk door goede ondersteuning te bieden. Zo hebben ze als een van de weinige brokers actief op YouTube veel instructievideo’s en een eigen nieuwsplatform

Kopen bij Binance >>

In 2017 werd de Binance cryptocurrency exchange een van de meest spraakmakende nieuwigheden. In korte tijd, slechts een paar maanden, is het een van de belangrijkste platforms geworden voor het uitwisselen van cryptocurrencies en is het bekroond met de titel van de beste cryptocurrency-uitwisseling voor handel.

Binance is een Chinese beurs voor de handel in cryptocurrency Bitcoin en andere digitale activa. Het begon zijn werkzaamheden in het begin van 2017. In de 2 jaar van zijn bestaan heeft het een immense populariteit gewonnen onder gebruikers. Nu staat Binance in de TOP 3 beurzen in dagelijks handelsvolume.

Scroll to top