The Sandbox werkt samen met RLTY voor toegankelijke metaverse

Het nieuwe partnerschap brengt een no-coding oplossing naar The Sandbox platform dat het makkelijk maakt om metaverse evenementen te hosten. The Sandbox, een dochteronderneming van Animoca Brands, is een samenwerking aangegaan met RLTY om het voor iedereen gemakkelijk te maken metaverse evenementen te hosten op een van de meest populaire blockchain gaming metaverse.

RLTY en de Sandbox

RLTY en de Sandbox geven merken de tools om de volgende generatie van digitale en virtuele evenementen te bouwen, om contact te maken met een nieuw publiek en de banden met bestaande fans te versterken op een nieuwe en spannende manier. Dit is de volgende grens van evenementen en wij geloven dat het net zo groot zal worden als gaming in de metaverse.

Afgezien van deze belangrijke samenwerking die ongetwijfeld zal worden verwelkomd door huidige en toekomstige eigenaren van LAND, kunnen landeigenaren ook uitkijken naar een interessant jaar dankzij een nieuwe roadmap die The Sandbox devs onlangs hebben geschetst en die verschillende voordelen bevat voor LAND-eigenaren die allemaal waarschijnlijk in de loop van 2022 gebracht worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top