Crypto daalt in waarde maar NFT is hot!

Hoewel de verkoop van niet-fungibele tokens ook is gedaald in de afgelopen twee maanden, zoals alle digitale valutamarkten, zijn ze eigenlijk nog meer gedaald dan vorige week. NFT verkopen waren hoger met meer dan 10% meer dan de vorige week.

Cryptopunk omzet stijgt

Een bepaalde NFT-verkoop genaamd Cryptopunk #4.464 verkocht voor 2.500 ether, die op het moment van de transactie $ 2,6 miljoen waard was. NFT-verkopen weerspiegelen de dalende markt op de cryptomarkten, met een daling sinds vorige maand. Deze week zijn de NFT-verkopen echter 10,82 hoger gestegen dan de week ervoor, met een sprong van $133 miljoen naar $147 miljoen. De stijging was 545%, omdat op Ronin gebaseerde NFT’s 146% meer stegen dan ze eerder hadden gedaan. Bovendien worden gaming NFT’s populairder dan digitale collectibles en kunst.

NFT verkoop stijgt ook van BAYC

De op een na grootste collectie, in termen van wekelijkse NFT-verkoop, was de Bored Ape Yacht Club (BAYC)-collectie, die een stijging van 53% ten opzichte van de verkoop van vorige week liet optekenen. Onder de wekelijkse verkoopcijfers van BAYC stond de verkoop van Mutant Ape Yacht Club (MAYC), nadat de verkoop van MAYC met 73% was gestegen ten opzichte van de week ervoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top