Het grootste Gen-Z Gaming Netwerk Gamelancer is nu openbaar verhandeld

De wereld van de videospelletjes is de laatste jaren zo sterk veranderd dat de oude industrie onherkenbaar lijkt. Gamelancer Inc. is onlangs naar de beurs gegaan en gebruikt zijn uitgebreide inhoud, websites en productlijnen om de enorme uitbreiding van gaming aan consumenten en spelers uit te leggen en te laten zien. Samen met VR, cloud gaming, en Web3 integraties, hebben we nu ook blockchain games.

Wat is Gamelancer?

Gamelancer is een publiek bedrijf dat zich richt op het opbouwen van communities en het cureren van de wereld van gaming. Hun sociale-mediapagina’s zijn al jaren grote hubs van de gaminggemeenschap, maar nu ze beursgenoteerd zijn, brengen ze de dingen naar een hoger niveau door een full-service B2C-mediabedrijf te worden. Gamelancer wil inhoud van hoge kwaliteit produceren voor hun gebruikers, waaronder gamenieuws, reviews, video’s en zelfs hun eigen games. Ze willen ook uitbreiden naar andere gebieden, zoals gamers helpen nieuwe vrienden te vinden met hun matchmaking service, Gamelancer Soulmates.

Gamelancer is een netwerk van mediaproducten die zijn opgebouwd rond de levensstijl van moderne gamers. De website is het eerste product in het netwerk, en is vanaf de grond opgebouwd om het Gen Z publiek te bedienen. De site biedt up-to-date gamenieuws, evergreen artikelen die zich richten op vertrouwen en echt zijn, evenals een ruimte voor merken om hun advertentievoorraad te adverteren.

Overname gamelancer studio

Daarnaast heeft Gamelancer eerder dit jaar een productiestudio overgenomen genaamd Gamelancer Studio. De studio creëert branded content voor grote partnership campagnes. Merken zullen samenwerken met Gamelancer om hun producten te verkopen aan het betrokken publiek van de site. Gamelancer creëert niet alleen inhoud over gaming, maar ze creëren ook online gaming producten. Ze werken samen met zowel Tik Tok als Snap om mobiele games te produceren als onderdeel van hun sociale apps. De games zijn momenteel in ontwikkeling en zullen in de komende maanden worden uitgebracht. Meer informatie over de games is hier te vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top