Startup Weekend Global 2022 Web3 Edition

Startup Weekend Global lanceert wereldwijde hackathon

In de komende 3 maanden zal Startup Weekend Global 2022 Web3 Edition meer dan 1000 deelnemers uit meer dan 110 verschillende landen samenbrengen om wereldwijde uitdagingen rond de onderwerpen Web3, DeFi, Gaming, Metaverse en NFT te lanceren.

Startup Weekend Global lanceerde onlangs de Web3-editie van Startup Weekend Global 2022 in zijn eigen virtuele metaverse op 9 december. Gesteund door Polygon en andere partners, heeft de hackathon tot doel de volgende generatie bouwers, innovators en hackers te stimuleren die een revolutie teweegbrengen in de Web3-ruimte.

Techstarts 2022 groot succes

Het Techstars Startup Weekend Global 2022 van dit jaar trok meer dan 1200 deelnemers uit meer dan 110 verschillende landen en nodigde deelnemers uit om onderwerpen als Web3, DeFi, Gaming, Metaverse en NFT te hacken. Gedurende een periode van 3 maanden hadden de deelnemers de tijd om hun Web3-ideeën voor te stellen en uit te werken. De 12 best geselecteerde teams worden live gepresenteerd voor een uitmuntende jury en maken kans op aantrekkelijke prijzen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top