Luchtvaartmaatschappij VAE start met NFts en Metaverse

De luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), Emirates, heeft plannen aangekondigd om niet-fungibele tokens (NFT) en ervaringen in de metaverse te lanceren voor haar werknemers en klanten. De lancering sluit aan bij de initiatieven van de VAE op het gebied van digitale economie en virtuele activa.

Eerste projecten al aan de gang VAE

De luchtvaartmaatschappij Emirates uit de VAE heeft gezegd dat ze binnenkort niet-fungibele tokens (NFT) en “spannende ervaringen in de metaverse” zal lanceren voor haar klanten en werknemers. Volgens de luchtvaartmaatschappij sluit deze stap aan bij de vooruitgang in de digitale economie van de VAE en bij de initiatieven van het land op het gebied van virtuele activa.

In een onlangs vrijgegeven verklaring stelde de luchtvaartmaatschappij dat het werk aan de eerste projecten al aan de gang is en dat de lancering in de komende maanden wordt verwacht. In een toelichting op de NFT-plannen van Emirates wees de voorzitter en CEO van de luchtvaartmaatschappij, Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, op de geschiedenis van zijn bedrijf bij het omarmen van geavanceerde technologieën.

De visie van de VAE op de digitale economie
Al Maktoum deelde ook mee wat Emirates hoopt te bereiken met de lancering van de NFT’s.

We zijn enthousiast over de mogelijkheden in de digitale ruimte van de toekomst en plegen een aanzienlijke investering in financiële en resourcing termen, om producten en diensten te ontwikkelen met behulp van geavanceerde technologieën die zullen leveren op inkomsten, merkervaring en zakelijke efficiëntie.

Om Emirates op weg te helpen deze doelen te bereiken, zei de CEO dat het Emirates-paviljoen op de Expo “wordt omgevormd tot een centrum voor de ontwikkeling van geavanceerde toekomstige ervaringen in overeenstemming met de visie van de VAE op de digitale economie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top