Cristiano Ronalde brengt via binance eigen NFT uit

Cristiano Ronaldo brengt zijn eerste NFT-collectie uit via Binance. Een nieuwe box en collectie komt op 18 november uit via Binance.com.

Een samenwerking tussen CR7 en ‘s werelds grootste aanbieder van cryptocurrency-infrastructuur, Binance, zal op vrijdag 18 november een NFT-collectie uitbrengen. Dit is de eerste meerjarige collectie van Cristiano Ronaldo en is een limited edition.

Ronaldo CR7 en NFT’s

Een wereldwijde marketingcampagne onder leiding van Ronaldo vergroot de bekendheid van zijn NFT-fanbase via het web.

Mede-oprichter en Chief Marketing Officer van Binance He Yi gelooft dat de metaverse en blockchain de toekomst van het internet zijn. Werken met Cristiano is een trotse gelegenheid voor het bedrijf, omdat het laat zien hoe Binance van plan is om Web3-infrastructuur te bouwen voor de sport- en entertainmentindustrie.

Aangezien zijn succes te danken is aan de toewijding van zijn fans, wilde Ronaldo een ervaring creëren die zich zou onderscheiden van andere projecten. Hij koos ervoor om Binance te gebruiken als middel om dat doel te bereiken, en verklaarde dat dit de beste manier was om de betekenis van zijn fans voor hem uit te drukken.

18 november lancering op binance

Op 18 november om 09:00 UTC debuteert de Cristiano Ronaldo NFT-collectie met zeven geanimeerde beeldjes. De collectie bevat vier zeldzaamheidsniveaus: Super Super Rare (SSR), Super Rare (SR), Rare (R) en Normal (N). Elk NFT-beeldje toont een iconisch moment in Ronaldo’s leven, inclusief zijn jeugd in Portugal en zijn carrièrebepalende fietsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top