The Rabbids metaversum binnen The Sandbox gaan samenwerken met gaming gigant Ubisoft

Op 8 februari heeft de dochteronderneming van Animoca Brands en het gedecentraliseerde gaming virtuele wereld project, The Sandbox, aangekondigd dat het bedrijf een samenwerking is aangegaan met het Franse video game bedrijf Ubisoft. The Rabbids vallen de Metaverse binnen als The Sandbox een partnerschap aangaat met gaminggigant Ubisoft.

Ubisoft metaverse

Volgens de aankondiging zal Ubisoft zijn eigen land hebben in de virtuele metaverse, en de wereld zal beginnen met voxelized versies van Rabbids’ karakters.

The Sandbox werkt samen met Ubisoft, eigenaar van multimediaspel Franchise, om IP-elementen naar de Sandbox Gaming Metaverse te brengen
Ubisoft en de Rabbids komen naar de blockchain-gebaseerde virtuele wereld The Sandbox, volgens een aankondiging van het bedrijf. De gaming gigant Ubisoft is bekend om zijn multimedia franchises waaronder Prince of Persia en Rabbids.

The Sandbox zegt dat het project “strategisch heeft samengewerkt met Ubisoft om Ubisoft game IP elementen te introduceren in The Sandbox gaming metaverse.” Om te beginnen brengt Ubisoft personages uit de franchise Rabbids, een spin-off videogame die voortkomt uit Rayman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top