Virtue poker

Virtue Poker is een populaire en grote pokersite, waarbij gebruik wordt gemaakt van blockchain technologie. Het grote voordeel daarvan is, dat het daardoor niet mogelijk is om fraude te plegen. Ook is de kans op hacks nagenoeg nul. Onbetrouwbare pokersites hebben geen kans meer nu steeds meer pokerspelers Virtue Poker gaan spelen.

Pokersite

BC.GAME >>

BC GAME is een groot online casino met ruim 25 cryptocurrency als betaalmiddel. Nodig ook je vrienden uit om een extra geldbonus te ontvangen. De registratie is gratis en alle betalingen verlopen via crypto.

Bij de meeste blockchain games wordt de blockchain technologie uitsluitend gebruikt om benodigdheden voor de games aan te schaffen en om winsten uit te betalen. Bij Virtue Poker is er nog een mooie toepassing, namelijk het schudden van de kaarten. Dat betekent dat het schudden absoluut niet kan worden beïnvloed door iemand die deelneemt aan het spel of daar op een andere manier bij betrokken is. Je bent daardoor verzekerd van een eerlijk spelverloop.

Online player’s hands met poker

Virtue Poker ondersteunt alle opties die ook bij een gewone poker site beschikbaar zijn. Je kan zelfs een welkomstbonus ter waarde van € 1000 verzilveren. Dat wordt gedaan met behulp van tokens. Zo kun je ook tokens ontvangen voor het inschrijven en bij het succesvol afsluiten van toernooien. Je kunt de tokens vervolgens inzetten op een dagelijkse prijzenpot. Elke dag krijgt iemand daaruit een bedrag van 0,25 ETH.

Scroll to top