Sorare NFT Nederland

Ben jij een fan van het verzamelen van voetbalplaatjes? Dan is Sorare Nederland echt iets voor jou. In deze cryptogame handel je in virtuele voetbalplaatjes, waar je met andere mensen kunt handelen om de meest zeldzame spelers te bemachtigen. Dit gaat hetzelfde als de plastic plaatjes van de supermarkt, maar dan met NFT. Daarbij stijgt de waarde van de spelers op basis van hoe de spelers het doen in de competities. Ook kun je net als bij FIFA je eigen team samenstellen en wedstrijden spelen.

Wat is Sorane?

Sorare gebruikt NFT-technologie om speelkaarten te leveren voor basketbal-, voetbal- en basketbalspellen.

Met Collect kunnen gebruikers kaarten van honkbal-, voetbal-, basketbal- en voetbalspelers verzamelen. Het bevat ook kaarten van +247 voetbalteams in +42 voetbalcompetities, evenals elke NBA- en MLB-speler.
Verzamel sport opstellingskunst door basketbal-, voetbal- of basketbalspellen te combineren.
Ik geniet van sporten die 3 tot 4 dagen duren. De ranglijst is gebaseerd op de prestaties van een speler in je opstelling. Spelers verdienden Kracht XP voor elke wedstrijd die ze speelden, wat hun kracht verhoogde.
Door compensatie in de beste competitieposities ter wereld te plaatsen, motiveerden medewerkers om te werken met spelers van wereldklasse bij de Rewards Concierge.

Sorare werkt als volgt:

Sorare is een platform voor het uitgeven van voetbalgerelateerde NFT’s (niet-fungibele tokens). NFT’s zijn unieke digitale activa die blockchain-technologie gebruiken om het eigendom en de authenticiteit van digitale items te vertegenwoordigen. In het geval van Sorare gaat het specifiek om voetbalkaarten uitgegeven in de vorm van NFT’s.

Voetbalspelerkaarten

Sorare geeft digitale voetbalspelerkaarten uit als NFT’s. Elke kaart vertegenwoordigt een specifieke voetballer en varieert in zeldzaamheid en waarde, vergelijkbaar met traditionele verzamelkaarten.

Blockchain-technologie

de NFT’s van Sorare worden uitgegeven op de blockchain, een gedecentraliseerd en onveranderlijk grootboek. Dit maakt een nauwkeurige en transparante tracking van het eigendom en de geschiedenis van elke kaart mogelijk.

Fantasy Football

Met Sorare kunnen gebruikers fantasy-voetbalteams creëren en beheren met behulp van NFT-voetbalspelerkaarten. Gebruikers kunnen kaarten kopen, verkopen en ruilen om hun teams te verbeteren en te concurreren in virtuele voetbalcompetities.

Verzamelobjecten en investeringen

Naast het spelen van fantasievoetbal, beschouwen sommige mensen NFT-voetbalspelerkaarten als verzamelobjecten of zelfs investeringsmogelijkheden. De zeldzame kaarten van populaire spelers stijgen in waarde in de loop van de tijd.

Licenties en partnerships

Sorare werkt samen met verschillende voetbalclubs over de hele wereld om officiële licenties te verkrijgen voor het gebruik van spelersnamen en afbeeldingen op hun NFT’s. Dit draagt ​​bij aan de authenticiteit en officiële herkenning van de kaart.

Je kunt vrij kaarten verzamelen in elke categorie, zoals verkopen, verzamelen, ruilen en.
Door gebruik te maken van blockchain zijn NFT’s tastbare kaarten die schaars zijn, een oorsprong hebben waarop kan worden vertrouwd en volledige mobiliteit hebben. Ze zijn het product van blockchain-technologie en kunnen niet worden nagebootst. Sorare-kaarten zijn echt van jou. Er zijn Sorare NFT’s beschikbaar met de waarde Plug, die kunnen worden gebruikt in games die in Sorare zijn gemaakt, of als verzamelobjecten kunnen worden bewaard. Ze kunnen ook worden overgedragen naar andere spelplatforms, worden verkocht, verhandeld of als tussenpersoon worden gebruikt. Je kunt je eigen spel maken met de kaart, waardoor je de vrijheid hebt om het te gebruiken zoals je wilt.

digitale items die je in traditionele games niet hebt, worden NFT’s genoemd. In plaats van digitale items te bezitten, kunt u ze verzamelen met behulp van NFT’s. Hierdoor kunnen spelers in-game items verzamelen en gebruiken zonder ze te bezitten. Kaarten die op de blockchain zijn opgeslagen, kunnen niet door andere mensen worden gestolen. Dit komt omdat NFT’s gelijk zijn aan fysieke bezittingen en niet kunnen worden gekopieerd.

Maak een verzameling en ga de strijd aan met andere spelers.

Hoe kun je geld verdienen met Sorare?

NFT verdien je door de spelers te verzamelen en verhandelen. Daarnaast kun je NFT verdienen door wedstrijden te winnen met jouw team. Als je wint, krijg je namelijk ook NFT. Het spel wordt gespeeld op het netwerk van Ethereum en heeft nu meer dan 57 duizend volgers op Twitter en zo’n 24 duizend Discordleden. Dit kan mede komen door de verdiensten bij het spel. De grootste besteding tot nu toe is die van de voetbalkaart van Cristiano Ronaldo, welke is verhandeld door omgerekend zo’n 290 duizend Amerikaanse dollar, een slordige 260 duizend euro.

Wanneer kan ik spelen?

Sorare: Football gebruikt een tweewekelijks wedstrijdschema, met elke spelweek een cyclus van 3-4 dagen.

Maandag-donderdag
Vrijdag-Zondag
Je kunt de komende Sorare: Football competities zien op onze website. Elke kaart kan maar in één (1) competitie per keer gebruikt worden, maar je kunt aan meerdere competities meedoen, en met je ongebruikte spelers kun je Sorare-kaarten in de training stoppen om extra XP te krijgen.

Scroll to top