Silks P2E Metaverse Game

Silks is een gloednieuw NFT-project dat het beste van volbloedpaardenraces in de echte wereld combineert met een unieke metaverse. Met Silks kan elke speler een digitaal paard bezitten – dat zelf een NFT is – dat gekoppeld is aan een echt racepaard. Hoe meer STT je verdient, hoe meer je kunt fokken en inzetten. Natuurlijk zijn digitale paarden, als NFT’s, ook verhandelbaar en is er een kans om te profiteren van de secundaire markt voor Silk paarden.

Speel nu
Speel nu
Speel nu
Speel nu
Speel nu

NFT Paard bij Silks.io

Elk NFT paard heeft dezelfde kenmerken als zijn echte tweelingbroer. Dus, als een paard bekend staat om zijn sterke finish, zal het NFT paard profiteren van dezelfde kwaliteit. Silk gebruikt informatie over race records, trainingsgeschiedenis, bloedlijnen, rassen, en meer om unieke digitale paarden te maken die idealiter racepaarden weerspiegelen die op echte banen over de hele wereld starten. Silk heeft ook zijn eigen metaverse gecreëerd, die de paardenrace-ervaring tot leven brengt. Je kunt het met je paard opnemen tegen concurrerende digitale paarden op een groot aantal verschillende renbanen.

Bovendien zijn je prestaties in de game gekoppeld aan de prestaties van de echte tegenhanger van je digitale paard. Wanneer je echte paard een race wint, krijg je de in-game cryptocurrency van Silk, STT.

Silks ecosystem

Het Silks ecosysteem werkt met behulp van twee niet-fungibele tokens. De $STT token dient als de in-game transactie munt, die ook wordt gebruikt om beloningen uit te betalen aan spelers. De $SLK token is de governance munt gebouwd op de blockchain en bestuurd door DAO. Cruciaal is dat Silks zijn gebruikers beloningen laat verzamelen door paarden te racen en te fokken.

Scroll to top