Sidus herous

Een van de nieuwste vermeldingen op deze lijst is Sidus Heroes, een online multiplayer-RPG met verkenning van de ruimte en een vechtspel in een enorm open universum.

Spelers kunnen de SIDUS-metaverse – een virtueel universum – verkennen door naar verschillende locaties te reizen. Deze locaties bevinden zich op gekoloniseerde en niet-gekoloniseerde planeten. Na verloop van tijd kunnen Land NFT’s beschikbaar komen. Deze veranderen het secundaire token van het spel dat bekend staat als SENATE bij aankoop. Spelers kunnen inkomsten verdienen door dit land te gebruiken voor mijnbouw, het bouwen van infrastructuur en het genereren van hulpbronnen. Bovendien kunnen spelers dit land gebruiken om een ​​passief inkomen op te bouwen. Beloningen voor in-game activiteiten worden uitgedeeld in de SIDUS-token.
In het spel NFT Heroes spelen spelers de rol van helden, variërend in zeldzaamheid, met positieve of negatieve eigenschappen. Het omvat monsters, middelen, uitrusting en landvoorwerpen die op de markt kunnen worden gebruikt, verkocht of geruild.

Wat is Sidus Heroes?

Sidus Heroes is een uitgebreide game die online PvP- en PvE-elementen, eersteklas graphics, een raad van bestuur van de speler, een uitgebreide in-game economie en meerdere spelmodi combineert. Dit maakt het een van de meest complete game-to-play-verdiengames.

De game wordt gebouwd op een of meer niet-openbaar gemaakte tweedelaagsoplossingen om het betaalbaar en gebruiksvriendelijk te maken.

De huidige Sidus Heroes-versies hebben een basisset met functies. Deze omvatten de marktplaats, DAO, leaderboard en meer. Een meer diepgaande game genaamd Sidus Heroes Plus is momenteel in ontwikkeling.

Scroll to top