RobotEra de nieuwe Metaverse game

RobotEra is de beste nieuwe cryptogame die P2E/PVP Metaverse Games ondersteunt RobotEra (TARO) is een nieuw cryptospel dat metaverses, NFT’s en robots combineert om een ​​boeiende en lonende virtuele wereld te creëren vol met creatortools, vergelijkbaar met The Sandbox. RobotEra’s native ERC-20 TARO-tokenvoorverkoop gaat live in Q4 2022, wat betekent dat dit een goed moment is om betrokken te raken bij RobotEra terwijl het project zich nog in de beginfase bevindt.

Als een van de beste cryptogames op de markt, biedt RobotEra spannende gameplay die fans van bestaande cryptogames of op metaverse gerichte projecten zoals Decentraland kan aanspreken. Beleggers die geïnteresseerd zijn in meer informatie over het project, kunnen dit doen via de onderstaande video, geproduceerd door de bekende YouTube-analist Jacob Crypto Bury.

Wat voor gameplay heeft RobotEra?

De belangrijkste gameplay van RobotEra speelt zich af in een virtuele metaverse wereld die is verdeeld in op NFT gebaseerde landen die zijn verdeeld in zeven verschillende continenten.

Op deze continenten kunnen spelers profiteren van een breed scala aan creatieve tools om grootschalige structuren te bouwen, zoals luchttuinen en ondergrondse bases, evenals crypto-ervaringen om geld te verdienen (P2E).

Om spelers van RobotEra-cryptogames te belonen, heeft het team een ​​reeks verschillende verdienopties geïmplementeerd.

Naast de mogelijkheid om P2E-ervaringen op te bouwen, kunnen spelers inkomsten verdienen door grondstoffen te ontginnen, advertentieruimte te verkopen, heilige bomen te planten en TARO-tokens in te zetten voor projecten. Zie de RobotEra-whitepaper voor meer informatie.

RobotEra gebruikt NFT-technologie om ervoor te zorgen dat in-game activa uniek, aanpasbaar en gemakkelijk verhandelbaar zijn.

RobotEra NFT-avatars

RobotEra NFT-avatars (vanaf Q4 2022) fungeren als de digitale identiteit van spelers in het spel en stellen houders in staat NFT-land te verwerven via airdrop of aankoop. Spelers kunnen ook op NFT gebaseerde robotgenoten bouwen om te helpen bij verschillende taken.

Het TARO-token van RobotEra heeft een maximale voorraad van 1,8 miljard en fungeert als een governance-token, waardoor houders kunnen stemmen over aanstaande beslissingen voor het project.

Scroll to top