RaceFi Metaverse Platform Verdien Crypto Prijzen

RaceFi is een uitgebreid NFT auto race ecosysteem waarin spelers kunnen racen of delen van het spel bezitten en verdienen. Alle aspecten van het spel die kunnen worden bezeten zijn in de vorm van verifieerbaar eigendom NFTs. RaceFi is het eerste AI/ML voertuig race spel van het Solana ecosysteem. Spelers kunnen spelen om blockchain games en geld te verdienen in RaceFi’s metaverse door het spelen van verschillende gerangschikte spelmodi of door het bezitten van in-game eigendom.

Elk kwartaal zullen spelers met een hoge ranking op het leaderboard worden beloond. Spelers moeten hun auto’s upgraden met battle add-ons om in aanmerking te komen voor de battle mode, en de wedstrijden zullen bestaan uit maximaal acht racers. Er is geen tijdslimiet of eindstreep; in plaats daarvan blijven de deelnemers aanvallen en strijden tot er nog maar één zegewagen over is. Om mee te kunnen doen aan het speltype battle moeten spelers hun auto’s verbeteren met battle add-ons. Maximaal acht racers nemen deel aan elke wedstrijd, en er is geen tijdslimiet of eindstreep; in plaats daarvan blijven de spelers aanvallen en strijden tot er nog maar één winnende auto over is.

De mogelijkheden zijn onbeperkt, of het nu een pure race is of een battle race, PvP of PvE, of racers of gokkers. In de PvE-modus kunnen spelers de auto besturen en de moeilijkheden langs de route trotseren in een beperkte hoeveelheid tijd om te winnen.

Scroll to top