Polygonum simulatiespel

Met een echt geld systeem (POG Coin), Polygonum is een multiplayer survival simulatie spel waar spelers kunnen kopen en handelen in-game objecten, creëren hun eigen regio’s, vormen gemeenschappen, en mijnen munten en mineralen. Boeren die in vrede leven kunnen hun energie richten op het verbeteren van hun landbouw en het verzorgen van hun eigen vee en gewassen.

Hoe werkt Polygonum?

Het spel speelt zich af in een open omgeving met drie primaire zones – PVP (player-versus-player), PVE (jagen en verkennen), en FARM (landbouw). De enkele server stelt klanten in staat zich in te schrijven en online te blijven met verschillende apparaten zoals PC en telefoon. Verhaal missies, jagen, vissen, en mijnbouw zijn allemaal beschikbaar voor degenen die graag bezig zijn met hun omgeving.

Spelers die willen wedijveren met andere spelers kunnen dit doen door gebieden in te nemen en ervoor te vechten, de buit van andere spelers te plunderen en samen barricades te bouwen om zichzelf te verdedigen tegen verschillende bedreigingen.

Scroll to top