Meta Masters Guild ‘s Werelds eerste mobielgerichte Web3-game

Meta Masters Guild ‘s Werelds eerste mobielgerichte Web3-gaminggilde. Op de Meta Masters Guild hebben spelers toegang tot meerdere mobiele cryptocurrency-spellen en kunnen ze tegelijkertijd beloningen verdienen. $MEMAG is het native token en kan momenteel worden gekocht tijdens de eerste voorverkoop.

Het zal een van de snelst groeiende gebieden zijn in 2022, aangezien durfkapitaalbedrijven zoals Andreessen Horowitz hun investeringen in Web3-gamingprojecten opvoeren. Meta Masters Guild onderscheidt zich van de concurrentie door zichzelf te positioneren als een Play-to-Earn (P&A) platform. Dit komt omdat het platform van mening is dat spelers een hoogwaardige spelervaring verdienen, niet alleen toegang tot de Meta Masters Guild voor het geld.

Volgens de whitepaper van het project stelt Meta Masters Guild gebruikers in staat om edelstenen te verzamelen, een in-game valuta. Edelstenen zijn beschikbaar als beloningen en kunnen worden verzameld in alle aankomende mobiele games. Edelstenen kunnen worden ingewisseld voor $MEMAG of worden gebruikt om in-game NFT’s te kopen. In de toekomst kunnen gebruikers $MEMAG inzetten binnen het ecosysteem en genieten van extra beloningen.

Wat kunnen spelers bij Meta Masters Guild?

Spelers kunnen bijvoorbeeld hun eigen NFT-items kopen om deel te nemen aan de aankomende NFT-fantasievechtgame “NFT Raid” die het team momenteel aan het ontwikkelen is. Spelers kunnen ook premium NFT’s kopen die geavanceerde functies in het spel bieden.

De eerste game die uit de Meta Masters Guild komt, is Meta Kart Racers, een Player v Player racegame. De alfaversie van de game wordt naar verwachting in het tweede kwartaal van 2023 gelanceerd, ontwikkeld door de populaire Web3-game-ontwikkelaar Gamearound.

Ten slotte werkt de Meta Masters Guild ook aan het creëren van zijn metaverse ecosysteem, Meta Masters World. Alle items op dit virtuele platform worden geslagen als NFT.

Geïnteresseerde lezers kunnen $MEMAG kopen tijdens de eerste voorverkoop. Met een totale tokenvoorraad van 1 miljard is 35% van MEMAG toegewezen voor de zeven voorverkooprondes. $MEMAG zal in de laatste ronde stijgen naar $0,023, wat een stijging van 228% is.

Scroll to top