MAD Metascientist NFT game

Stel je een spel voor met een breed scala aan mogelijkheden dat verandert op basis van de acties van de spelers. MAD Metascientists is een NFT-aangedreven game waarmee spelers een digitale wereld vol entertainmentopties kunnen verkennen. Spelers kunnen tijdens het spel play-to-verdien-mechanica verdienen.

De game draait om unieke wetenschappers met een token, die ‘zeldzame hulpbronnen kunnen oogsten die de grenzen van kennis en creatie verleggen’. Celvechters kunnen MAD Nanocells en MAD Metacells gebruiken om grondstoffen en beloningen te verdienen. Er zijn veel verschillende soorten celvechters die kunnen evolueren naar meer zeldzame en unieke versies van zichzelf.

wat is de Metascientist NFT?

De Metascientist NFT keert terug in de vorm van MAD Metacells en Nanocells. Deze kunnen ver buiten Metacellen en Cellen worden verhandeld, verkocht, gekocht en geëvolueerd. Een platina-munt met het gezicht van Metascientist NFT-maker Metas onderscheidt zich als een eenmalige exclusieve. Het kan worden besteed in het Madverse van de game om MAD Metafuel te verkennen en te verzamelen.

Spelers kunnen beloningen verdienen in MAD Metascientists door het spel te spelen. Deze beloningen kunnen worden beschouwd als MAD-tokens ($MAD) of MAD Metafuel, die op de markt kunnen worden verkocht. Andere in-game mechanica zijn onder meer het maken van MAD Metacells.

Spelers kunnen de “host protocol”-technologie van MAD Metascientists gebruiken om de spelregels te wijzigen met behulp van digitale verzamelobjecten uit andere populaire NFT-spellen. Dit omvat Bored Ape Yacht Club, CryptoPunks en Meebits.

Scroll to top