Lucky Block

het beste crypto-spel in 2022 is Lucky Block. Lucky Block is een innovatief crypto-gaming platform dat gebruikers de kans wil bieden om elke dag een lucratieve jackpot te winnen. Gehost op de Binance Smart Chain (BSC), richt het Lucky Block platform zich op transparantie en eerlijkheid, waardoor het zich onderscheidt van veel legacy-systemen.

Trekkingen Luckyblock

Veel van de aantrekkingskracht van Lucky Block komt van de dagelijkse prijstrekkingen die zullen worden aangeboden. Deze trekkingen zullen beginnen op 15 mei 2022 en zullen spelers de kans geven om dagelijkse prijzen te winnen – met Lucky Block’s huidige prijzenpot die op een indrukwekkende $2.2 miljoen staat. Gebruikers kunnen deelnemen aan de crypto-trekking door een ticket te kopen voor $5 met LBLOCK, Lucky Block’s native token.

Interessant is dat LBLOCK houders die hun portemonnee verbinden met de Lucky Block app een gratis ticket zullen ontvangen voor de prijstrekking, wat mooi aansluit bij de voordelen die worden aangeboden door Lucky Block’s NFT collectie. Het bezit van deze NFT’s geeft levenslange toegang tot exclusieve NFT prijstrekkingen die apart lopen van Lucky Block’s belangrijkste trekkingen – wat betekent dat er elke dag twee kansen zijn om een jackpot te winnen.

Scroll to top