God of war

God of War is een eigenzinnig spel dat zich afspeelt in een wereld die is geïnspireerd op de Noorse mythologie en dat voor het eerst werd uitgebracht in 2005. Het spel heeft door de jaren heen een paar iteraties ondergaan, wat de gameplay alleen maar heeft verbeterd. In de huidige titel worden de personages en hun achtergrondverhaal uitstekend uitgewerkt, waardoor je nog meer in het spel wordt getrokken.

Muziek God of war

De muzikale score accentueert bovendien nog beter de belangrijke momenten in het spel. Daarom zijn we zo enthousiast over de nieuwe herziening die voor later dit jaar op het programma staat. We zijn er zeker van dat de verhalen en muziek alleen maar beter zullen worden, en dan hoeven we het nog niet eens over de gameplay te hebben.

Waarom is God of War zo populair?

God of War werd alom geprezen voor zijn verhaal, wereldontwerp, art direction, muziek, graphics, gevechtssysteem en personages, in het bijzonder de dynamiek tussen Kratos en Atreus. Veel recensenten vonden dat het de serie nieuw leven had ingeblazen zonder de kernidentiteit van zijn voorgangers te verliezen.

Scroll to top