Dogami Ninendo nft hond kopen

Voor degenen die een Tamagotchi hadden, maar het niet realistisch genoeg vonden, zou Dogami kunnen zijn waar je op hebt gewacht.

Het spel bevat een hele “Petaverse”, die bestaat uit meer dan 300 verschillende DOGAMI rassen, die elk hun eigen verschillende eigenschappen hebben. Deze schattige beestjes komen in vier verschillende zeldzaamheidsschalen – brons, zilver, goud en diamant – en hebben unieke eigenschappen.

Dogami is een van de weinige blockchaingames en DeFi projecten die op de Tezos blockchain worden gebouwd en zal zowel NFT als play-to-earn functies bevatten.

Het spel is enigszins vergelijkbaar met Nintendo’s Nintendogs in die zin dat gebruikers hun puppy’s kunnen opvoeden tot volwassenheid – zij het via een mobiele 3D augmented reality interface. Door het spel te spelen en hun NFT’s op te bouwen in de verschillende spelmodi, verdienen spelers inkomsten in de vorm van DOGA-munten.
Het Dogami verhaal wordt gemaakt door alumni van Image Comics en Marvel Comics. Het spel wordt ook gesteund door verschillende grote investeerders, waaronder The Sandbox, Ubisoft en Animoca Brands, met adviseurs van deze bedrijven.

Volgens de officiële roadmap komt de eerste generatie DOGAMI NFT’s uit in Q1 2022, terwijl de bètaversie van het spel (inclusief AR-functies) in Q2 live gaat.

Scroll to top