Cooltopia van Coolcats

Cooltopia is het Cool Cats ecosysteem, inclusief alle componenten binnen Cool Cats die met elkaar praten: de Cool Cats NFT collectie, Cool Pets NFT collectie, de gamified en tokenized economie gedreven door $MILK, het questing systeem, de Cool Shop en marktplaats, etc. In de loop van de tijd zullen we Cooltopia uitbreiden en laten groeien, waardoor de ervaring voor onze houders steeds leuker, interessanter en rijker wordt.

Het doel is om de meest toegankelijke gamified NFT ervaring te maken; om een plek te zijn waar het hebben van een Cool Cats NFT je evoluerende toegang geeft tot games, tokens, community evenementen, samenwerkingen, en meer. Wij geloven dat we dit doel kunnen bereiken door het Cool Cats team te blijven uitbreiden, meer game ontwikkelaars, artiesten en designers aan te trekken door kapitaal aan te trekken via offerings zoals Cool Pets.
Een integraal onderdeel van wie wij zijn als merk is onze toewijding aan inclusiviteit en toegankelijkheid. Onze belangrijkste troef is onze community, die er prat op gaat gastvrij, vriendelijk, grappig en respectvol te zijn. We steunen andere NFT projecten, en we steunen elkaar.

Scroll to top