Chain games

Het Chain Games Web 3.0 blockchain-gebaseerde platform combineert slimme contracten en gameplays om de moderne game-industrie te ontwikkelen. Het beweert de volgende generatie gaming te brengen met blockchain-technologie. Slimme contracten zijn net als gewone juridische contracten; ze worden echter geïmplementeerd via een proces dat bekend staat als een protocol op de blockchain. Chain Game (CHAIN) ondersteunt ERC-20 en Ethereum volledig als blockchain-platform.

Play Chaingames online

Speel nu
Speel nu
Speel nu
Speel nu
Speel nu

Wat zijn chain games?

Chain Games moderniseert een RPG of kaartspel met behulp van een whitepaper. Het huidige blockchain-spelsysteem ondersteunt alleen basiskaartspellen en RPG-spellen, waarvan Chain Games beweert dat ze niet gedecentraliseerd zijn. Daarom claimt theChain Games het systeem te updaten met custodial matches en extra games. Het doel van het platform is om beloningen en spannende prijzen te bieden in competitieve multiplayer-toernooien. Dit zorgt ervoor dat het vertrouwen van de spelers stijgt, wat leidt tot succes voor het spel. Het platform gebruikt een utility-token CHAIN ​​​om al deze beloningen te bieden.

Esports en Chain games

Met het Chain Games-platform (CHAIN) kunnen game-ontwikkelaars hun eSports-systeem in hun games integreren. Daarna kunnen nieuwe games via de DApp op het platform worden gepubliceerd. Door dit te doen, kunnen ontwikkelaars inkomsten verdienen met elke game. Het protocol beloont ook spelers in cryptocurrency voor elke deelname. The Chain Games, of CHAIN, organiseert competitieve eSports met een tokensysteem. Met behulp van de tokens kunnen spelers hun concurrenten uitdagen en verzamelobjecten krijgen die hen helpen vooruitgang te boeken in het spel.

Chain Games-munt wordt aangedreven door een crypto, wat is het?

Chain Games combineert de Web 3.0-blockchain met slimme contractgebaseerde competities om naar verluidt de blockchain-gamingindustrie te ontwikkelen en een modern gaming-tijdperk te creëren.

Welke kettingspellen zijn er?
CHAINO, intern ontwikkeld door het Chain Games blockchain-gaming-ecosysteem, is een van de vele Play 2 Win en Play 2 Earn-spellen die te vinden zijn in de vele spellen van de keten. Deze spellen omvatten Call of Duty: Warzone, Halo Infinite, FIFA, Madden en anderen. Chain Games bevat ook Play 2 Win-spellen met AAA-overlays; de Chain Games-versie van NBA 2K bevat bijvoorbeeld een overlay van Activision.

Scroll to top