Calvaria is een Populair cryptospel met schaalbaarheid en hoge bandbreedte

Spelers die graag kaarten verzamelen om hun tegenstanders strategisch te verslaan en tegelijkertijd beloningen verdienen, zullen Calvaria geweldig vinden. Deze kaarten vertegenwoordigen verschillende personages met unieke vaardigheden en spelers moeten tegenstanders verslaan om upgrades en beloningen te verdienen.

Het hoofdspel Duel Eternal komt tegemoet aan de unieke doelen van de speler door singleplayer- of player-versus-player-modi toe te staan. In de modus voor één speler gaat de speler door verschillende niveaus en verdient hij beloningen in de vorm van kaarten of items. Spelers kunnen hun beloningen gebruiken in PvP, de hoofdspelmodus waarin spelers vijandige troepen moeten verslaan in best-of-three rondes.

In Cavallia kunnen spelers kaarten van dezelfde sterkte gebruiken en deze combineren om kaarten van een hoger niveau te kopen. Spelers verslaan tegenstanders door de juiste combinatie van kaarten en kunnen ook NFT-kaartensets kopen om hun posities te consolideren.

Het witboek van Calvaria beschrijft alle belangrijke elementen van het spel en de voordelen ervan.

Door de mogelijkheid om unieke sets middelen te verzamelen, kunnen spelers de strategie kiezen die nodig is om hun tegenstanders te verslaan. Winnende spelers ontvangen RIA-munten en hebben hun unieke verzameling grondstoffensets, die kunnen worden verhandeld op de secundaire markt.

Spelers die in-game middelen willen kopen, moeten RIA-tokens bezitten. De beste tijd voor spelers om cryptocurrencies te kopen is tijdens de voorverkoop.

Calvaria bood RIA-tokens aan voor $ 0,01 in de eerste fase van de voorverkoop en veroorzaakte veel opwinding, met meer dan $ 2,66 miljoen – nu in de vijfde en laatste fase en verwacht eind januari.

Vroege investeerders hebben de meerwaarde van een prijsstijging van 225% tijdens de voorverkoop.

Scroll to top