Call of Duty

De actiescènes zijn even boeiend als altijd, en de graphics zijn de afgunst van elke grafische ontwerper. Call of Duty heeft ook ontdekt dat je met het spelen van COD net zoveel calorieën verbrandt als met een lange wandeling. Een spelsessie van 90 minuten brengt je hartslag omhoog naar 90+ slagen per minuut en helpt je tot 180 calorieën te verbranden.

Dus je kunt nu genieten van je gamesessies en hoeft je geen zorgen te maken dat je de sportschool mist. En met een nieuwe release dit jaar hebben we meer dan één ding om enthousiast over te zijn.

Games call of duty

Call of Duty: Advanced Warfare
Call of Duty: Black Ops III PlayStation
Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Er waren een reeks campagnes en een multiplayermodus waarin je het op Call of Duty kon opnemen tegen menselijke tegenstanders. Het spel uit 2007 dat Modern Warfare bij veel spelers en critici naar de top van het oorlogsspelgenre bracht, was ongetwijfeld Modern Warfare.

Waarom is Call Of Duty zo leuk?

Je kunt meer van het spel genieten door de hoge speelleeftijd. Omdat er elk jaar nieuwe worden uitgebracht, is het een van de beste op de markt. Bij het spel kun je kiezen tussen een spannende modus genaamd zombies, die erg leuk is om te spelen en je spelers geruime tijd op de been zal houden. Er zal altijd iets nieuws zijn om tegen te komen wanneer u een spel speelt en u kunt het altijd verbeteren.

Scroll to top