Battle of Guardians vechtspel op Solana Blockchain

Dit is het nieuwste NFT play-to-earn spel, gebouwd door een groep van vier game enthousiastelingen die wilden uitzoeken hoe je verschillende niveaus van Metaverse spellen kunt spelen. Battle of Guardians is een nieuw spel in 2022. Dit is een PvP real-time multiplayer NFT spel gebouwd op het Solana netwerk, ontwikkeld door Unreal Engine. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een vechtspel waarin spelers multirealm conflicten uitvechten in de virtuele wereld. BOG is een vechtspel waarin spelers het tegen elkaar opnemen om hun tegenstanders te verslaan en beloningen te verdienen.

real-time multiplayer NFT platform

Battle of Guardians is het eerste real-time multiplayer NFT platform. Dit spel met een sci-fi thema, ontwikkeld door Unreal Engine, heeft drie soorten personages: mensen, demonen en beschermers, en heeft een spannende verhaallijn met technologie, portals en nog veel meer. Het spel heeft ook meerdere spelmodi, waaronder arena modus, verhaal modus, en toernooi modus, die allemaal bestaan uit verschillende uitdagingen.

Het is een sci-fi spel met groeipotentieel op lange termijn dat wordt gecreëerd met behulp van de beginselen van de Metaverse vechtgame. Het heeft uitstekende graphics die zorgen voor een interessante en plezierige spelervaring. Het heeft ook unieke NFTs en vele opties om real-world inkomsten te produceren in het belang van het spel en zijn deelnemers.

Je zult een vorm van in-game valuta moeten hebben om transacties in dit blockchain spel te voltooien. Battle of Guardians Share ($BGS) en Fighting Points ($FP) zijn de twee munteenheden die in het spel worden gebruikt. De tweede is onder andere gunstig voor het besturen en verwerven van NFT-personages. Bovendien kun je ze inzetten. De laatste is een secundaire valuta die kan worden gebruikt om deel te nemen aan toernooien en NFT’s te kopen.

Scroll to top