Chain games crypto

Chain Games is een evolutie in Web 3.0 blockchain gaming en combineert smart contract gebaseerde wedstrijden met state of the art gameplay. Wij zijn toegewijd aan de overgang van de blockchain gaming industrie naar het moderne gaming tijdperk. Ons multiplayer competitieve platform brengt eSports toernooien en echte cash en crypto prijzen naar uw spelers, waardoor het succes van uw spel een boost krijgt.

Speel nu
Speel nu
Speel nu
Speel nu
Speel nu

Chain games kopen

Hoe je betaald wordt

  1. Spelers betalen inschrijfgeld om mee te doen aan jouw spel
  2. Winnaars nemen geld en cryptoprijzen mee naar huis
  3. Jij en Chain Games delen de rest

Chain Games is een evolutie in Web 3.0 blockchain gaming en combineert smart contract gebaseerde competities met state of the art gameplay. Wij zetten ons in om de blockchain gaming industrie naar het moderne gaming tijdperk te brengen.

Samenwerking Atari en Chaingames

Atari® werkt samen met Chain Games om Atari Token te integreren in het Chain Games Ecosysteem.
Frederic Chesnais, CEO van Atari, treedt op als adviseur voor Chain Games bij de integratie van elkaars cryptocurrencies in hun respectieve interactieve entertainmentaanbod.

Een van ‘s werelds meest iconische consumentenmerken en entertainment producenten – kondigde vandaag een samenwerking aan met gaming ecosysteem, Chain Games. De voorwaarden van de samenwerking omvatten de integratie van de Atari Token (ATRI) als een ondersteunende cryptocurrency in Chain Games’ first-party blockchain-gebaseerde titels – te beginnen met Super Crypto Kart – evenals Chain’s aankomende marktplaats en fantasy sports platform. Atari zal bovendien de CHAIN Token ($CHAIN) ondersteunen in haar bibliotheek van toekomstige titels.

Scroll to top