The walking dead empires

Van de makers van de massaal populaire tv-serie The Walking Dead, in samenwerking met Gala Games en Ember Entertainment, is The Walking Dead: Empires misschien wel de grootste NFT-game in ontwikkeling.

Het spel is een survival MMO op basis van blockchain, waarin spelers samenwerken om zich een weg te banen door de wereld van de wandelende doden en hun rechten op te eisen.

Met PvE en PvP gevechten, ingewikkelde crafting gameplay en een expansieve post-apocalyptische wereld vol verrassingen en gevaar, is The Walking Dead: Empires een voornamelijk collaboratieve ervaring waarin spelers samenwerken om het op te nemen tegen de ondoden (en soms tegen elkaar).

Hoe kan ik geld verdien met Walking dead empires?

Als spel om te verdienen stelt The Walking Dead: Empires spelers in staat om via verschillende mechanismen geld te verdienen aan hun inspanningen in het spel. Ten eerste kunnen spelers bases bouwen op elk NFT-land dat ze bezitten, zodat ze hun verdediging kunnen versterken en vijanden op afstand kunnen houden. Landeigenaren zullen beloningen verdienen wanneer spelers op hun percelen verkopen, vechten of moorden.

Het spel werd in december 2021 aangekondigd tijdens het “Into the Galaverse event” van Gala Games. De releasedatum is momenteel onbekend.

Scroll to top